Apparaten en accessoires
Sous-vide Teriyaki Zalm
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
95 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
1650 kJ /
394 kcal
Vetten
26 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
Azteca taart
1u.
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min